Persondatapolitik

Generel information

Din datasikkerhed er en væsentlig prioritet, når du handler med os. Derfor behandler vi altid dine informationer forsvarligt og med respekt for dit privatliv. 

Ifølge Lov om behandling af personoplysninger (Persondataloven), Direktiv 95/46/EC (Databeskyttelsesdirektivet) og Forordning 2016/679 (EU-Databeskyttelsesforordningen), har du ret til at blive informeret om, hvilke personoplysninger vi, Kontorcirklen ApS, CVR.nr. 28318111, indsamler og behandler.

Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige, at det er alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan f.eks. være navn, adresse, telefonnummer eller IP-adresser.

Når vi indsamler personoplysninger om dig, sikrer vi altid, at dette sker på en klar og tydelig måde, så du er bekendt med, hvilke former for oplysninger, der indsamles og hvorfor oplysningerne indsamles.

Oplysningerne behandles fortroligt og videregives kun til vores samarbejdspartnere, hvis det har et nødvendigt formål, eller offentlige myndigheder, hvor dette er lovbestemt. 

Med henblik på at sikre at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen er Kontorcirklen ApS defineret som den dataansvarlige, der indsamler dine data. Hvis du har spørgsmål angående disse vilkår eller tilsvarende, er du altid velkommen til at kontakte os:

Kontorcirklen ApS CVR.nr. 28318111 Adresse, Bødkervej 16, 4300 Holbæk Tlf.: 5624 4252 E-mail: info@kontorcirklen.dk  

Samtykke

Når du køber varer eller serviceydelser (både i fysiske butikker og online) hos os, giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles, og du accepterer derved disse vilkår. Dine personlige oplysninger kan omfatte: Navn, adresse, email, telefonnummer og evt. alternativ leveringsadresse.

Du har til enhver tid mulighed for at trække dit samtykke tilbage ved at rette henvendelse til os pr. post til adressen Bødkervej 16, 4300 Holbæk eller pr. e-mail info@kontorcirklen.dk.

Såfremt du vælger at tilbagetage dit samtykke, skal du være opmærksom på, at det muligvis kan medføre indskrænkninger i de services vi kan tilbyde, herunder fremsendelse af nyhedsbreve.

Du skal endvidere være opmærksom på, at vi i nogle tilfælde vil være berettiget til at fortsætte behandlingen af dine oplysninger, selvom du trækker dit samtykke tilbage, og den behandling, som baseres på samtykket, udløber. Hovedsageligt behandler vi dine oplysninger for at opfylde en aftale, som du er en part i, og for at overholde gældende lovgivning, herunder bogføringsloven og hvidvaskningsloven.

Hvornår indsamler vi personoplysninger

Vi registrerer og gemmer de oplysninger, du giver til os, når du indgår en aftale med os, hvad enten dette sker i en fysisk butik eller online. Vi registrerer hermed dine oplysninger i forbindelse med det ene formål at levere en vare eller ydelse og for at overholde gældende lovgivning.

Vi indsamler derfor personoplysninger på følgende måde:

  • Når du køber varer eller serviceydelser (både i fysiske butikker og online),
  • Når du bestiller kataloger eller tilmelder dig vores nyhedsbrev,
  • Når du interagerer med os, for eksempel når du fremsender e-mails, og
  • Når du deltager i konkurrencer.

Vi bruger herudover videoovervågning i vores butik, hvilket er for at sikre tryghed for vores medarbejdere og for at forebygge kriminalitet.

Formål med indsamling

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til at drive vores forretning, levere og udvikle kvaliteten i vores produkter og gøre din oplevelse bedre, når du handler eller interagerer med os. 

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til følgende:

  • Behandling af dit køb og levering af dine varer eller tjenesteydelser,
  • Servicering og rådgivning af dig,
  • Fremsendelse af nyhedsbreve eller kataloger,
  • Orientering af konkurrence,
  • Markedsføring, samt
  • Opfyldelse af lovkrav.

Opbevaring af persondata

Når du køber varer eller serviceydelser hos os, vil vi som udgangspunkt opbevare dine personoplysninger i 5 år + løbende år i henhold til reglerne i bogføringsloven. Oplysningerne kan dog i nogle tilfælde opbevares længere, hvis det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser eller for at håndhæve vores aftaler.

Øvrige oplysninger, der indsamles og behandles, vil ligeledes blive opbevaret i 5 år, medmindre der består en salgs- eller servicemæssig relation mellem dig og os, der i din interesse gør det nødvendigt at opbave personoplysningerne længere. Herudover vil de også blive opbevaret i en længere periode, såfremt det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser eller håndhæve vores aftaler.

Persondata til tredjeparter

Vi sælger, offentliggør eller viderebringer ikke dine personoplysninger til en tredjepart uden dit samtykke, medmindre det er nødvendigt for at fuldføre en aftale eller transaktion og nødvendigt for at sikre overholdelse af gældende dansk lovgivning.

For at kunne opfylde en aftale, vil det dog være nødvendigt at viderebringe dine oplysninger til vores samarbejdspartnere for at kunne levere vores varer eller tjenesteydelser til dig. Som dataansvarlig, er det vores ansvar at sikre, at dine personoplysninger ikke bliver misbrugt, og vi stiller derfor høje krav til vores samarbejdspartnere, for at sikre os mod misbrug af oplysningerne.

Automatiske afgørelser

Der vil som udgangspunkt ikke blive truffet automatiske afgørelser, når du handler med os.  Dog anvender vores hjemmeside cookies til statistik af brugere.

Dine rettigheder

Som kunde hos os kan du ved forespørgsel til info@daarbak.dk få indsigt i, hvilke oplysninger vi har behandlet om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine data, og hvem, der modtager data om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder. 

Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Klage

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine oplysninger. Klage skal indgives til:

Datatilsynet: Borgergade 28, 5 - 1300 København K

 

 

 

 

Information om nyhedsbrevet

Når du siger ja tak til nyhedsbrevet fra Kontorcirklen ApS, accepterer du, at vi til tider sender dig information omkring bl.a. tilbud, konkurrencer, events, trends og tips. Vores nyhedsbreve afspejler vores ambition om at være mere end bare en kontorforsyning, og derfor sigter vi altid efter at skabe indhold, der både er seriøst og relevant, men også spændende og sjovt.

Nyhedsbrevet er elektronisk baseret, og du får derfor al information på den e-mailadresse, du har tilmeldt.

Dataindsamling

Som modtager af nyhedsbrevet fra Kontorcirklen ApS giver du samtykke til, at vi registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. Vi beskytter dine oplysninger og giver dem ikke videre til en tredjepart. Oplysningerne anvendes udelukkende til internt brug og gør det muligt for os at lave endnu bedre nyhedsbreve i fremtiden.

Afmelding

Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet, og alle de oplysninger, du har givet os, vil blive slettet. Afmelding er muligt i hvert enkelt nyhedsbrev, som vi sender til dig.

Brug af personoplysninger ved ansøgninger

I forbindelse med at du søger job i Kontorcirklen ApS registreres din ansøgning og slettes inden for er periode på 2 måneder hvis vi ikke kan gøre brug af denne.

Dine personlige oplysninger bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

Krav til oplysninger

Du er selv ansvarlig for, at de personoplysninger, du videregiver, er korrekte og fyldestgørende. Vi appellerer til at udlade personfølsomme oplysninger herunder; helbred, race, religion og seksuel orientering. Ved at søge en stilling ved os, fungere din e-mailadresse som et unikt ID. Derfor anbefaler vi, at du anvender din personlige e-mailadresse, og ikke en e-mail du deler med andre mennesker. 

Kontorcirklen ApS

 

Vi bruger cookies!

Cookies er nødvendige for at få Kontorcirklen til at fungere, samt vi bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker videre på https://kontorcirklen.dk/, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>